Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
10 Sep 2018
Top 10 titluri solicitate la Bookfest Chișinău 2018 Peste o mie de titluri vândute și 2 000 de vizitatori unici au totalizat Librăria BookStore și Editura Prut la cea de a III-a ediție a Salonului  Internațional de Carte Bookfest de la Chișinău. Vizitatorii au manifestat un interes vădit față de noutățile editoriale, iar cărțile pentru copii s-au aflat printre preferințe. Părinții au ales pentru micii cititori cărți cu sunete, versuri, povești, enciclopedii și activități. Așa arată Top 10 cel mai bine vândute cărți ale Editurii Prut:

1. Colecția BebeSmartphone se menține în topul celor mai solicitate cărți pentru copii, titlul O zi la fermă fiind pe primul loc. Cu ajutorul acestei cărți impresionante, copiii vor învăța animalele de la fermă în timp ce se joacă. Un telefon de jucărie dă voce tuturor personajelor din carte și îi încântă pe cei mici cu melodii amuzante! Copiii pot să se joace cu telefonul în timp ce părinții le citesc povestioara sau separat. Bucurați-vă împreună de o zi mununată alături de animalele de la fermă!

2. Atlas geografic pentru copii urmează în topul celor mai bine vândute cărți la Bookfest. Atrăgător şi accesibil, este o sursă de documentare, bogată în date despre ţările lumii şi continente. Cuprinde zeci de hărţi, numeroase informaţii, cifre şi fapte. Cartea conţine şi o hartă pliată a lumii, foarte bine realizată, ce oferă diverse informaţii utile şi care va constitui, în acelaşi timp, un element de decor al camerei copilului.

3. Marea enciclopedie a animalelorCu ajutorul acestei cărţi pline de culoare şi de informaţii captivante copilul va putea explora uimitoarea lume a animalelor într-un mod inedit. Va găsi aici cele mai curioase şi amuzante fapte despre animale, iar cele peste 50 de sunete uimitoare vor face ca această călătorie în lumea animalelor să fie de neuitat. Este cartea perfectă pentru cei mici!

4. Urmează în top Enciclopedia vizuală a copiilor. Spațiul. Este o enciclopedie cuprinzătoare, în care sunt prezentate divese evenimente galactice: de la Big Bang la telescoape extrem de mari. Plină de date captivante, de fotografii impresionante și de mașini artistice generate pe calculator, bazate pe ultimele cercetări în astronomie, această carte este un excelent ghid prin Sistemul Solar, prin Universul nostru și chiar dincolo de el... 

5. Pe locul 5 este o carte sonoră: 123. Numerele. Aceasta îi oferă copilului o modalitate ușoară de a învăța cifrele și numerele. Apăsând pe butoane, micuțul va asocia fiecare număr cu sunetul și cu imaginea. De asemenea, va putea să scrie numerele cu cifre și cu litere de nenumărate ori, ștergându-le de câte ori va avea nevoie.

6. Enciclopedia familiei tale. Lumea în date și fapte a fost, deasemenea, printre cele mai solicitate cărți ale Editurii Prut la Bookfest. Russel Ash este autorul unor lucrări de informare pentru publicul larg care au obținut numeroase premii. Printre acestea se numără și bestsellerul TOP 10 DIN TOATE DOMENIILE. LUMEA ÎN DATE ȘI FAPTE se bazează pe datele din renumitul Almanah Whitaker, care apare anual începând din 1868. Almanahul Whitaker a fost depus într-o capsulă a timpului îngropată lângă obeliscul "Acul Cleopatrei" din Londra, printre utilizatorii lui s-a numărat și Sherlock Holmes.

7. Părinții sunt interesați și de texte educative. Astfel, colecția de povești "Mici, dar folositoare" se află printre preferințele de lectură pentru cei mici. Așchiuță Ariciul  a fost printre cele mai vândute la Bookfest. Poveștile din această colecție, frumos ilustrate, îi arată copilului cât de folositoare sunt micile viețuitoare pentru întreaga natură.

8. Și cartea de versuri pentru copii a îndrăgitului scriitor Iulian Filip, Adrese deștepte, lansată la Bookfest, se află în top vânzări. Cartea cuprinde cele mai noi creații ale poetului dedicate micilor cititori.

9. Cărțile cu autocolante sunt printre preferatele copiilor creativi, Casa. Carte cu autocolante fiind una dinte acestea. Datorită acestei cărți încântătoare, copiii dumneavoastră vor avea parte de ore de distracție și vor putea inventa propriile povești. Cartea conține peste 400 de autocolante cu locuitori ai casei, mobilă, obiecte decorative, jucării, animale și multe altele. 24 de pagini desfășurate cu încăperi diferite, camere de zi, cabinete, dormitoare, bucătării, sufragerii, camere de joacă, urmează să fie mobilate cu ajutorul celor mici.

10. Încheie top 10 o carte dedicată cititorului adult și anume cel mai nou roman semnat de Val Butnaru, Ultimul profet adevărat - o alegorie despre destinul uman. Volumul a fost lansat la această ediție Bookfest, în fața unui public numeros.

În total, peste 50 de mii de titluri de la cele mai importante edituri din România și Republica Moldova au fost expuse la această ediție Bookfest.
Următorul târg de mare anvergură va avea loc la Chișinău în primăvara anului viitor – tradiționalul Salon Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, care va ajunge la a  XXIII-a ediție.



© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md