Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Livrare
    Edituraprut.md este un magazin on-line destinat comercializării cărţilor editate de Editura PRUT. Fiecare carte este plasată pe site printr-un exemplar foto, însoţit de o informaţie ce conţine detalii despre produs.
    La cererea cumpărătorului, managerul site-ului se obligă să ofere (prin telefon sau prin e-mail) informaţii suplimentare despre un anumit produs.
   

Livrarea în raza municipiului Chișinău este gratuită pentru comenzile ce depășesc valoarea de 250 de lei. Pentru comenzile ce valorează mai puțin de 250 de lei clientul va suporta o taxă de 30 de lei, care include și comisionul pentru plata în ramburs. Pentru comenzile din afara municipiului Chișinău, nu ezitați să ne contactați pentru a afla costurile și a stabili metoda de livrare. (vlad.cretu@prut.ro, tel. 022 749318).

Livrarea se va efectua în ziua următoare plasării comenzii, condiție valabilă pentru comenzile îndeplinite de luni până joi.  Dacă o comandă va fi lansată într-o zi de vineri sau una de odihnă, atunci livrarea se va efectua în prima zi lucrătoare. Toate livrările vor fi efectuate prin intermediul curierului rapid Memo express.

Plata poate fi efectuată atât online, selectând metoda convenabilă, cât și prin ramburs. Securitatea plăților online este asigurată de compania BPay. 

Editura Prut îşi rezervă dreptul de a modifica preţul fără o notificare prealabilă. Preţul final al unui produs va conţine şi taxa pentru livrare.

Clienţii pot apela oricând la agenţii Editurii Prut ori de cîte ori este necesar, pentru informaţii suplimentare, la numerele de telefon sau adresa de e-mail afişate în pagina “Contacte”. 

© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md