Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Despre noi

Editura PRUT, fondată în anul 1992, este lider în Moldova pe segmentul cărţii pentru copii şi adolescenţi. Cele peste 70 de colecţii se completează, anual, cu 200 de titluri noi. Poezie, proză, cele mai frumoase poveşti, cărţi-jucării, atlase tematice, enciclopedii, memorialistică, dar şi capodopere ale literaturii române şi universale sunt puse la dispoziţia copiilor de toate vârstele şi părinţilor acestora.
 
O categorie importantă pe agenda editorială însumează cărţile didactice. Elevii, părinţii, educatorii şi profesorii găsesc la PRUT manuale şi alte lucrări de suport pentru toate nivelurile de învăţământ din mai multe domenii: matematică, biologie, ştiinţe, limba română, limbi moderne, educaţie civică etc. 
 
În cei peste 20 de ani de activitate, echipa Editurii PRUT a demonstrat  înalt profesionalism şi a plasat-o în Top 100 cele mai bune edituri din lume la categoria Carte pentru copii, potrivit clasamentului realizat de Consiliul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, IBBY Amsterdam. Prezentă la multiplele saloane naţionale şi internaţionale de carte, editura a adunat în palmares numeroase premii.


PRUT activează în strânsă colaborare cu edituri din Franţa, Italia, Spania, Marea Britanie şi Statele Unite. Este deschisă spre conlucrare cu autori, traducători, ilustratori şi editori din ţară şi din străinătate..
© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md