Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
19 Nov 2018
Ziua în care avem timp Oare ne putem distra și în lipsa dispozitivelor electronice? Ce-ar fi să încercăm? Pe 2 decembrie 2018! O zi întreagă în compania celor dragi, îconjurați de cărți și jocuri. Este un îndemn din partea prietenilor noștri de la Editura Gama (Iași), care au lansat campania "Ziua în care avem timp".

Astfel, pe 2 decembrie 2018 vă îndemnăm să renunțați la dispozitivele electronice și să vă petreceți  ziua cu cei dragi: citind cărțile care vă apropie, întrecându-vă în jocuri sau pur și simplu ieșind undeva împreună, departe de singurătatea ecranelor.
(Nu vă temeți, 2 decembrie este o zi de duminică, toată lumea este acasă.)

Suntem convinși să va fi o zi grozavă, însă e nevoie și de dovezi. Vă încurajăm să încărcați pe Facebook, în perioada 2-10 decembrie, fotografii în care să arătați cum ați petrecut ziua în care ați stat departe de ecrane. Neapărat, cu #ZiuaInCareAvemTimp și tag către Editura Gama!
Pe data de 11 decembrie, aveți șansa să câștigați marele premiu. În această zi, la ora 19.00, va avea loc tragerea la sorți, LIVE, pe pagina de Facebook a Editurii Gama. Nu vă spunem mai mult decât că aveți șansa sa petreceți o mini-vacanță la munte! Când? În perioada 25-27 ianuarie 2019. Va fi un weekend pe cinste, în care, vorba campaniei, veți avea timp! Din belșug!

Editura Gama este, de peste 20 de ani, specialistul în educație la care apelează părinții care își doresc să construiască o bibliotecă nu doar bogată, ci și folositoare pentru copiii lor. Găsiți toate colecțiile pe http://www.edituragama.ro/
Pentru comenzi în Republica Moldova, accesați http://www.bookstore.md/
© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md