Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
23 Oct 2017
Premiul Tilliwig pentru "Prima mea carte-pian"

"Prima mea carte-pian" a fost premiată de Tilliwig Awards! Volumul My First Piano Book (ediția originală de la Best Learning Materials Corp) este încadrat în topul celor mai bune produse digitale pentru copii, la categoria Best Creative Fun.


Cartea conţine 10 cântece cunoscute pentru copii şi un instrument-jucărie electronic. Modulul electronic include butoane cu 10 melodii preînregistrate și șase instrumente muzicale clasice, pe care copilul le poate asculta alternativ. Cel mic poate să cânte cu vocea şi la pian urmărind notele muzicale sau cifrele de sub portativ și găsind aceleaşi semne grafice pe claviatura pianului. El poate crea chiar propria melodie, pe care o poate înregistra sau reda cu ajutorul unor butoane speciale. În timp ce copilul apasă pe clape, patru leduri colorate luminează intermitent odată cu melodia. Cartea dezvoltă dexteritatea și capacitatea de concentrare, gândirea logică, creativitatea şi imaginaţia copilului. 

"Prima mea carte-pian" este dedicată copiilor de cel puțin 3 ani. Prima ediție tradusă și adaptată în limba română a apărut la Editura Prut în 2014, fiind în topul preferințelor cititorilor editurii. A doua ediție va apărea în curând și va fi disponibilă pe www.edituraprut.md și www.bookstore.md cu livrare gratuită în municipiul Chișinău.

Tilliwig este unul dintre cele mai prestigioase premii internaționale ce se acordă, anual, celor mai bune produse digitale pentru copii, educaționale și de parenting. Tilliwig Awards a fost fondat în anul 2005, în California (SUA).

Informații despre carte și premiu - aici: 
http://tillywig.com/Books-Magazines/My-First-Piano-Book


© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md