Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
15 Mar 2017
Cele mai bune cărți în 2016 Bookaholic.ro a anunțat care sunt cele mai bune cărți ale anului 2016, în opinia publicului cititor. Tradiționalul concurs-sondaj a ajuns la a patra ediție, iar cititorii au avut de ales dintr-o listă de 150 de cărți notabile apărute anul trecut la editurile din România, distribuite în 5 categorii: „Roman”, „Proză scurtă”, „Poezie”, „Non-ficțiune” și „Literatură pentru copii”.

Astfel, "Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele" de Matei Vișniec, (ediție bilingvă română-franceză, cu ilustrații de Andra Bădulescu, Editura Arthur, 2016) este cea mai bună carte pentru copii în anul 2016, potrivit preferințelor cititorilor.

În top 10 la categoria "Carte pentru copii" se mai regăsesc:
"De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?... și alte 10 întrebări fantastice" de Adina Rosetti (cu ilustrații de Cristiana Radu, Editura Curtea Veche, 2016);
"Olguța și un bunic de milioane" de Alex Moldovan (cu ilustrații de Jozsef Vass, Editura Arthur, 2016);
"Rostogol merge acasă" de Lavinia Braniște (cu ilustrații de Andrei Măceșanu, Editura Arthur, 2016).


Vedeți aici  topul integral, pentru toate categoriile.

Acum, BestBook.md vă oferă reduceri substanțiale la toate titlurile disponibile. Accesați www.bestbook.md și beneficiați de posibilitatea de a primi cărțile acasă, în timp util, fără taxe suplimentare.

© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md