Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
21 Apr 2016
TOP 10 cărți solicitate la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret 2016 Cărțile cu diverse activități distractive și enciclopediile sunt preferatele copiilor. Cel puțin așa arată un top al Editurii PRUT, realizat după totalizările de vânzare la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret 2016.

Iată cum arată TOP 10:
1.     Pe primul loc s-a plasat colecția Carte cu autocolante.
Datorită acestor volume minunate copiii inventează propriile povești. Cărțile conțin sute de autocolante cu locuitori ai castelului, ai casei sau cu personaje din lumea zânelor, mobilă, obiecte decorative, jucării, animale și multe altele. Zeci de pagini desfășurate cu încăperi diferite, săli de bal, cabinete, dormitoare, biblioteci, bucătării, sufragerii, urmează să fie mobilate și să prindă viață cu ajutorul celor mici.
http://edituraprut.md/shop/item/view/8994
http://edituraprut.md/shop/item/view/8993
http://edituraprut.md/shop/item/view/8992
 
2.     Și colecția Tatoo Book se bucură de mare popularitate în rândul celor mici.
Este destinată micuților artiști. În aceste cărți, fetițele găsesc o întreagă pagină cu tatuaje temporare color, ușor de aplicat, dar și de îndepărtat, pe care să le împartă cu prietenele. În interior se află și două pagini cu autocolante pentru a crea o înfățișare modernă sau romantică celor 48 de modele superelegante, pe care le pot colora după placul lor.
http://edituraprut.md/shop/item/view/9057
http://edituraprut.md/shop/item/view/9056 
 
3.     Enciclopediile ocupă un loc important în biblioteca Editurii PRUT. Micii exploratori au un interes vădit față de lumea înconjurătoare, fiind pasionați de științe și tehnologii.
Astronomie din colecția Enciclopedia pentru toții copii se află în topul vânzărilor la această ediție a Salonului. 
http://edituraprut.md/shop/item/view/8589
http://edituraprut.md/shop/item/index/201/page:1
 
4.     Biblioteca pentru toții  copiii  îi atrage pe pasionații de lectură, pe copiii și tinerii care-și petrec cea mai mare parte a timpului liber citind. Fram, ursul polar de Cezar Petrescu este cartea din această colecție care s-a bucurat de cele mai mari vânzări în zilele Salonului. 
http://edituraprut.md/shop/item/view/8893
http://edituraprut.md/shop/shop_item/index/205/data-param_1588:1793
 
5.     Tehnologii și transporturi din colecția Enciclopedia ilustrată a copiilor se află la mijlocul topului. 
http://edituraprut.md/shop/item/view/8587
http://edituraprut.md/shop/item/index/201/
 
6.     Absolvenții de liceu se pregătesc minuțios de examenul de limba și literatura română, pe care îl vor susține în mai puțin de două luni. Astfel, culegerea de teste pentru bacalaureat a fost la mare căutare. 
http://edituraprut.md/shop/item/view/9067
 
7.     Micuților le place să învețe prin joc, iar părinții aleg pentru ei cele mai frumoase cărți interactive, care să le stimuleze creativitatea și abilitățile artistice. Colecția Lipește, colorează și învață este tocmai potrivită în acest sens, iar titlul Forme a atras cei mai mulți cumpărători.
 http://edituraprut.md/shop/item/view/9074
 
8.     Curioși din fire, copiii doresc să cunoască mai multe despre țările lumii și continente. Astfel, Atlasul geografic pentru copii nu avea cum să nu se afle în acest top. Atrăgător şi accesibil, este o sursă bună de documentare. Cuprinde zeci de hărţi, numeroase informaţii, cifre şi fapte. Hărţile digitale, realizate de profesionişti, sunt însoţite de texte sugestive, care oferă informaţii geografice şi culturale. Cartea conţine şi o hartă pliată a lumii, foarte bine realizată, ce oferă diverse informaţii utile şi care va constitui, în acelaşi timp, un element de decor al camerei copilului. 
http://edituraprut.md/shop/item/view/9026
 
9.    Cărțile sonore de la Editura PRUT își păstrează pozițiile în vânzări. Ce animale trăiesc la fermă, cel mai bine vândută în ultimii ani, aflată acum la a treia ediție, a fost solicitată de mulți cumpărători la Salonul Internațional de Cate pentru Copii și Tineret. Cartea conține o poveste captivantă cu și despre animalele de la fermă. Copilul le învață din superbele desene, dar le și aude datorită celor 30 de butonașe sonore inserate. 
http://edituraprut.md/shop/item/view/9024
 
10.  Încheie TOP 10 cartea Șahul.
Șahul este un sport al minţii, dezvoltă capacitatea de concentrare şi îi face pe cei care îl practică mai răbdători și mai înţelepţi. Învăţarea jocului de şah încă de mic copil garantează mult succes în diverse domenii de activitate. Această carte îi îndrumă pe copii, pas cu pas, în acest joc. Mutările de bază, tacticile de atac şi apărare sunt explicate pe înţelesul tuturor.
Cartea conține o tablă de jah și piese magnetice. 
http://edituraprut.md/shop/item/view/8729
© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md