Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
13 Apr 2016
Cărțile copilăriei la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret, ediția a XX-a Pregătirile pentru cea de-a XX-a ediție a Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret au ajuns pe ultima sută de metri, iar standul Editurii PRUT începe să prindă culoare.
 
Așa cum ne-am obișnuit prietenii cititori, și în acest an venim cu cele mai frumoase cărți pentru copiii de toate vârstele - o diversitate mare de titluri, volume frumos ilustrate, care încântă privirile. Tinerii iubitori de lectură au de unde alege: versuri ale poeților contemporani, proză - capodopere ale literaturii române și universale -, enciclopedii ce acoperă diverse domenii ale științelor, atlase tematice. Cărțile interactive pentru copii, cărțile de colorat, cu autocolante ș.a. sunt atracția celor mai mici dintre bibliofili.

Editura PRUT a pregătit mai multe surprize pentru toți vizitatorii : lansări de carte, tombole cu premii, dar și reduceri substanțiale.

Fiecare copil  ce va păși pragul Salonului va primi în dar, din partea organizatorilor, câte un exemplar al cărții-surpriză: "Vrabia din geantă" de Dumitru Crudu. 

Dacă veți cumpăra cel puțin o carte de la Editura PRUT, pe toată durata evenimentului, vă puteți înregistra la tombolă. Astfel, ați putea fi fericitul câștigător al unui pachet de cărți în valoare de 500 de lei, la alegere. În plus, dacă veți indica, pe pagina dvs. de Facebook, locația CIE Moldexpo, cu precizarea în postare Standul Editurii PRUT, veți beneficia de 10% reducere la următoarea comandă pe site-ul www.edituraprut.md

Am pregătit o surpriză și pentru bibliotecile publice și școlare din țară. Una dintre acestea se va alege cu o donație de 50 de titluri, la alegere.

Vă așteptăm cu drag... de carte! 

P.S. Să nu uităm: toate cărțile expuse la standul Editurii PRUT vor fi vândute cu cel puțin 20% reducere din prețul inițial. Unele titluri vor fi afișate chiar și cu 50% reducere!

Vedeți întregul program al Salonului aici: http://www.bncreanga.md/scp/Program.htm
© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md