Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
11 Sep 2015
Topul celor mai solicitate cărți ale Editurii PRUT, în vara 2015

Enciclopediile pentru copii, cărțile educative, poveștile, dar și versurile poeților români se află printre preferințele cititorilor Editurii PRUT. Cel puțin așa arată totalizările de marketing din această vară.
Astfel, cele mai solicitate, în timpul vacanței mari a copiilor, au fost titlurile din colecția Enciclopedia ilustrată a copiilor, ce cuprinde 10 cărți cu un conținut bogat în informații interesante din mai multe domenii ale științei.
Biblioteca pentru toți copiii  se află, de asemenea, printre priorități, în materie de lectură. Cei mai mulți bibliofili au ținut să aibă în bibliotecile personale volumele Culori de Aureliu Busuioc, Ulița copilăriei. În casa bunicilor de Ionel Teodoreanu, Proză. Poezie de Mihai Eminsecu și Cântec de iubire de Grigore Vieru. De altfel, Grigore Vieru se află în topul celor mai citiți autori, solicitat fiind și volumul Limpede ca lacrima de la Editura PRUT.
De mare popularitate se bucură și scriitorul contemporan Aurelian Silvestru. Romanul Și tu ești singur?, pe care îl semnează, se regăsește printre cele mai vândute cărți în lunile de vară.
Și binecunoscutul Iulian Filip continuă să se bucure de un număr substanțial de cititori. Urmele mele frumoase a înregistrat, în ultimele trei luni, vânzări frumoase.
Poveștile, evident, au locul lor printre cărțile copilăriei. Colecția Știu să citesc, ce cuprinde 10 povești clasice, cu un conținut adaptat pentru micuții care învață să citească, este perfectă pentru cultivarea plăcerii lecturii în rândul copiilor.
Pentru cei mai mici dintre cititori, părinții au ales cărțile sonore. Semaforul magic și Prima mea carte-pian sunt cap de listă în această categorie.
Colecția Școala copiilor isteți încheie topul celor mai vândute cărți ale Editurii PRUT în vara 2015. Cunoaștere și descoperire, Matematică și Ne pregătim pentru orele de scriere s-au dovedit a fi instrumente utile în pregătirea micuților pentru școală.
Toate aceste titluri, dar și multe noi apariții vă așteaptă pe www.edituraprut.md. Nu ratați cele mai bune oferte!

© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md