Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
31 May 2017
Cireșe dulci și cărți bune de Ziua Copiilor De ziua lor, copiii vor avea parte de cireșe dulci și... cărți bune!

Editura Prut și librăria BookStore anunță prețuri promoționale de Ziua Copiilor.

În perioada 31 mai-2 iunie, orice carte cumpărată de pe www.edituraprut.md are reducere de 20% din preț la aplicarea codului promoțional COPILARIE. Iar pe 1 iunie, Editura Prut sărbătorește împreună cu micii cititori la Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, oferindu-le cireșe din belșug. Ei vor avea bucuria de a se reîntâlni cu scriitorii Vasile Romanciuc și Irina Nechit, dar și cu micuța ilustratoare Teodora Vasiliu.

Librăria online BookStore.md vine cu o ofertă de excepție la Cireșarul Copiilor din Grădina Botanică, pe 1 iunie. La târgul organizat cu acest prilej va fi expusă o diversitate de titluri de top, de la edituri consacrate din România și Republica Moldova. Prețurile vor fi extrem de atractive – fiecare volum va avea 25% reducere.
Micii cititori se pot bucura de cea mai bună traducere în limba română a seriei „Harry Potter”, de celebrele colecții „Jurnalul unui puști” și „Însemnările unei puștoaice” , de seria de autor Roald Dahl  sau de „Cărțile de aur ale copilăriei”. Nu vor lipsi colecțiile de povești, versuri, aventuri, enciclopedii cu tematică diversă, cărțile sonore pentru cei mai mici dintre cititori, într-o prezentare grafică deosebită.  O serie foarte bogată de materiale Montessori (activități pentru copii și cărți de parenting), concepute pe baza principiilor celebrului pedagog italian, ce va fi expusă, de asemenea, la târg, merită toată atenția.
BookStore va fi prezent la târg pe toată durata evenimentului, începând cu ora 11.00.

Pentru comenzi cu livrare gratuită în municipiul Chișinău, accesați www.bookstore.md.
© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md