Ro Ru En Suport: 022 74 93 18     068371117  info@edituraprut.md Descarca Catalogul Descarca Oferta
empty
Toate Știrile editurii Concursuri Autori, ilustratori
21 Oct 2015
Read For The Record 2015 "Nu Norman. Povestea unui pestisor auriu" este gata să doboare un nou record mondial la lectură.
Milioane de cititori din întreaga lume vor fi uniți, pe 22 octombire, pentru câteva ore, prin lectură. Academia pentru copii FasTracKids Moldova, în parteneriat cu Editura PRUT, invită copiii și părinții lor să participe la evenimentul “Read For The Record”, pentru a doborî un nou record mondial de citire comună. Este un program internațional care își propune să aducă lumea poveștilor în viața copiilor noștri și să crească dragostea lor pentru lectură. 
Anul acesta, “Read For The Record” împlinește 10 ani, iar la Chișinău a ajuns la a IV-a ediție. Vă invităm în incinta FasTracKids Moldova, la ora 17.00, să ne bucurăm împreună de frumoasa poveste a lui Norman, un peștișor auriu, plin de surprize. Astfel, cartea ce va fi citită simultan în toată lumea este “Not Norman. A Goldfish Story” de Kelly Bennett. Trei profesoare de la FasTracKids Moldova vor da viață poveștii peștisorului auriu, alături de micii invitați, în trei limbi: engleză, română și rusă. Editura PRUT a pregătit surprize frumoase pentru copiii participanți la lectură. Vă așteptăm cu drag!
Mai bine de două milioane de iubitori ai lecturii din întreaga lume și sute de copii din Moldova se bucură, anual, de o nouă poveste citită în comun.
© Copyright Editura Prut 2015  |  Termeni  și condiții Developed by: WebConsulting.md